top of page

OM PRAKTIKEN

ad.jpg

Om mig

Jag tog min tandläkarexamen 1975 och har drivit min egen mottagning sedan 1977. Jag har alltid strävat efter att utveckla min kompetens och verksamhet genom bland annat påbyggnadskurser inom tandvård t ex tandkirurgi, rotfyllning och kvalitetssäkring. 

Det viktigaste för mig är ett bra patientbemötande och att man ska känna sig trygg under behandlingen.  Jag har som mål att ha en bra dialog med dig som patient inför, under och efter behandlingen. Du ska känna dig nöjd när du har varit här.

bild 1.JPG

Tandvårdsrädsla

Min specialitet är patienter med tandvårdsrädsla där jag har fördjupade kunskaper i psykologi, omhändertagande samt hypnosutbildning. Jag har lång praktisk erfarenhet av tandvårdsbehandling under hypnos som kan vara till stor hjälp för dig som tycker det är obehagligt att gå till tandläkare.

DSC_0700.JPG

Om mottagningen

Mottagningen öppnades i oktober 2010 och är vackert belägen i Stenkullen med gångavstånd från tågstationen.

Jag vill att du som patient ska känna dig välkommen och avslappnad i en personlig miljö. Huset som är byggt 1922 är fyllt med vackert hantverk från början av förra seklet. 

Väntrummet har biljardbord för en stunds förströelse eller bara avkoppling framför öppna spisen. I behandlingsrummet finns en utställning av den lokala glaskonstnären Agneta Frank och fina detaljer av glashantverkare från Stenkullen.

DSC_0689.JPG

Min vackra skylt är gjord av Hans Thedieck 1996 i smedjan vid Aspen. Han tillverkade också trappräcket och den magnifika grinden till trappan inomhus, innan han gick bort 2014 90 år gammal, saknad av så många för sin omtanke och generositet.

DSC_0693.JPG

Om vädret tillåter kan du ta en stunds promenad i min stora trädgård bland vackra rhododendronbuskar, lindallé och min japanska lönn som har så vackra färger. Trädgården är ett av mina intressen vid sidan av jobbet och jag har många rariteter när det gäller azaleor och rhododendron.

DSC_0692X.JPG
bottom of page